EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Welkom bij EVBC-Vlietwijk

Het is de snelste racket sport ter wereld, houdt je lekker fit en is ook nog eens gezellig om met anderen te spelen - Badminton! Onze club van ongeveer 90 leden maakt het mogelijk om deze prachtige sport te beoefenen in Voorschoten. Wij zijn een gemengde club met zowel recreanten als competitiespelers verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Geïnteresseerd? Voel je welkom en kom een keer langs!


Op zoek naar de clubagenda? Deze staat onderaan deze pagina!


Nieuws & Updates


Terug naar overzicht

28-11-2021

Weer nieuwe Corona maatregelen

Naar verwachting zal de zaal de komende 3 weken na 1700 uur gesloten zijn. Dus helaas geen badminton op de maandagavond. De zaal zal wel op zaterdagmorgen van 9 tot 12 (soms tot 11, zie agenda) gewoon open zijn voor de jeugd, en senioren zijn zoals altijd ook welkom. Junioren hebbeen wel voorrang, en met het oog op,de jeugdcompetitie kan het wat druk zijn. Maar een poging wagen kan altijd.Terug naar overzicht


Corona maatregelen in de sporthal

Hier nog wat meer info over de Corona maatregelen bij EVBC-Vlietwijk: 


  • QR code verplicht
  • Blijf thuis bij klachten
  • Volg de looproutes in de sporthal
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Geef geen hand, geen high-five


Clubagenda

ALV 2021: Juni 2021

BBQ 2021: niet gepland

(let op: de tijden zijn altijd weergegeven in het huidige schema (zomer of wintertijd), dus als je kijkt naar data na de datum waarop de klok verzet zal worden, dan lijkt de tijd een uur af te wijken)