EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Over EVBC-Vlietwijk

Badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk is op 1 juli 1998 ontstaan uit een fusie tussen EVBC '66 (opgericht in 1966) en BC Vlietwijk (opgericht in 1967). We spelen in sporthal de Vliethorst, centraal gelegen in Voorschoten. Onze club van zo'n 90 leden heeft een diverse opbouw met zowel recreanten als competitiespelers en leeftijden van rond de 10 tot aan de 70 jaar.

We hebben twee dagdelen per week de zaal beschikbaar: op de maandagavond trainen en spelen de senioren en op de zaterdagochtend zijn onze jeugdleden volop bezig. 


De club wordt georganiseerd door een bestuur van 6 personen: Emile de Jong (Voorzitter), Vera van der Graaf & Lisette Smits (Secretaris), Jeroen Pijpe (Penningmeester), Jorick Beuman (TC Senioren) en Sinta Lammerding (TC Jeugd). Daarnaast heeft het bestuur nog een speciale adviescommissie, bestaande uit Pepijn Helleman en Caitlin Lemmens.


Daarnaast worden zij zo nu en dan ook bijgestaan door de leden bij het organiseren van de BBQ aan het einde van het seizoen of bij het regelen van de communicatie tijdens de competitie.


We staan regelmatig in diverse lokale kranten: April '17: Clinic bij de Vink, Juni '17: Ereleden, Juni '17: Seizoen 2017/18, September '17: Workout-instapcursus, September '17 : Iedereen is welkom bij de badmintonvereniging, October '17: Sportfondsenkrant. November '17 Interview met Carlo door de badmintonbond. Januari '18: Instapcursus, Juli 2018: Kampioenen. October '18: Sportfondsenkrant , Mei 2019 Sportfondsenkrant,, October 2019 Sportfondsenkrant, Januari 2020 Groot Voorschoten, Mei 2020, Sportfondsenkrant. September 2020, Groot Voorschoten. Mei 2021 Groot Voorschoten.


Kijk gerust rond op onze website of onze club misschien iets voor jou is. Interesse? Kijk op onze pagina voor nieuwe leden of neem contact op met info@evbc-vlietwijk.nl!