EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten

Senioren

EVBC Vlietwijk is een veelzijdige badmintonvereniging, met zowel recreanten als competitiespelers. Er kan gezellig tegen een shuttletje geslagen worden, maar leden kunnen ook deelnemen aan de trainingen als ze hun techniek, en tactiek en fysiek willen verbeteren. Zowel recreanten als competitiespelers nemen deel aan de training. Zo biedt onze vereniging voor ieder wat wils.

De senioren spelen van 19.00 tot 22.30 uur op maandagavond, waarbij we een afhangsysteem hanteren. Ieder lid heeft een persoonlijk kaartje, en de avond is verdeeld in periodes van steeds 30 minuten.

Wie belangstelling heeft, kan zich opgeven voor de competitive (we vragen 1 keer per jaar wie er mee wil doen). Deze is opgedeeld in een najaars- en voorjaarscompetitie. Een najaarscompetitie start meestal in één van de eerste weken van september en eindigt meestal eind januari of begin februari van het daarop volgende jaar. De voorjaarscompetitie begint dan vrijwel direct aansluitend op het einde van de najaarscompetitie, meestal is er een competitiepauze van 1 of 2 weken.

De huidige teams (najaarscompetitie 2017-2018)

Team 1

Team 2

1e Klasse - afdeling 3

5e Klasse 5 - afdeling 5

Jorick, Robert, Youri

Suzanne, Eline, Sophie

Andries, John, Harley (en Pepijn en Oliver).

Hennie, Denise, Carmel, Leonie

Uitslagen en standen u vinden bij de Badminton Nederland site - Najaarscompetitie Regio Zuid-West:

Team 1   -  Team 2

In de najaarscompetitie bestaat een competitieteam uit ten minste twee dames en twee heren. We proberen elk team te voorzien van in ieder geval één extra speler of speelster, die in geval van verhinderd zijn van één van de andere spelers, kan invallen. Ook bij de heren- of damescompetitie bestaat het team tenminste uit vier spelers. Een complete competitiewedstrijd bestaat uit acht partijen (een herendubbel, een damesdubbel, twee herensingles, twee damessingles en twee gemengd dubbels).