EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten

Start seizoen !

Na het zomer (en groot onderhoud van de zaal) zijn we weer gestart met een nieuw seizoen. De instapcursussen zijn in volle gang, en bij de senioren is de competitie alweer van start gegaan. De club is springlevend, met inmiddels ruim 100 actieve spelers, en met grote regelmaat melden zich nieuwe belangstellenden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Ook belangstelling? Informeer naar de mogelijkheden. Een email naar info@evbc-vlietwijk.nl is voldoende. 


 We staan regelmatig in de diversen kranten: April '17: Clinic bij de Vink, Juni '17: Ereleden, Juni '17: Seizoen 2017/18, September '17: Workout-instapcursus, September '17 : Iedereen is welkom bij de badmintonvereniging. October '17: Sportfondsenkrant. November '17 Interview met Carlo door de badmintonbond. Januari '18: Instapcursus, Juli 2018: Kampioenen. October '18: Sportfondsenkrant

Herinnering - denk aan de Sponsorkliks - steun de club!

EVBC-Vlietwijk werkt samen met SponsorKliks om extra sponsorinkomsten op te halen voor de club. EVBC-Vlietwijk ontvangt een vergoeding wanneer er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com, maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Als gebruiker kost dit je niets extra! Het enige wat je moet doen is eerst op de onderstaande link klikken voordat je een bestelling plaatst. Vrienden en familie kunnen deze link ook gebruiken, deel deze link, en de opbrengst (zie hieronder) is voor de vereniging !


Klik op het logo hiernaast en ga dan via de sponsorkliks website naar de winkel van uw keuze.