EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten

2019 !

Beste sporters, Binnenkort gaan er schilderwerkzaamheden uitgevoerd worden in De Vliethorst. De schilders zullen ook enkele dagen met een steiger langs de wanden van de hal bezig zijn. De steiger zal buiten gebruik in de hal langs de kant blijven staan.

De seniorencompetitie loopt binnenkort af (en we zijn benieuwd naar de resultaten!), en daarna gaan we met de dames/heren competitie van start. En bij de junioren begint binnenkort ook de competitie.

Ook zijn we weer actief met een 6 weekse instapcursus; de 1e cursusdag voor de jeugd op zaterdag 2 februari (9 uur), en voor de senioren (18+) op maandagavond 28 januari (20.00 uur). Alsnog belangstelling? Een email naar info@evbc-vlietwijk.nl is voldoende om je op te geven. 


 We staan regelmatig in de diversen kranten: April '17: Clinic bij de Vink, Juni '17: Ereleden, Juni '17: Seizoen 2017/18, September '17: Workout-instapcursus, September '17 : Iedereen is welkom bij de badmintonvereniging. October '17: Sportfondsenkrant. November '17 Interview met Carlo door de badmintonbond. Januari '18: Instapcursus, Juli 2018: Kampioenen. October '18: Sportfondsenkrant

Herinnering - denk aan de Sponsorkliks - steun de club!

EVBC-Vlietwijk werkt samen met SponsorKliks om extra sponsorinkomsten op te halen voor de club. EVBC-Vlietwijk ontvangt een vergoeding wanneer er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com, maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Als gebruiker kost dit je niets extra! Het enige wat je moet doen is eerst op de onderstaande link klikken voordat je een bestelling plaatst. Vrienden en familie kunnen deze link ook gebruiken, deel deze link, en de opbrengst (zie hieronder) is voor de vereniging !


Klik op het logo hiernaast en ga dan via de sponsorkliks website naar de winkel van uw keuze.