EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten

Start nieuw seizoen in September

We hebben het seizoen in stijl afgesloten in juni met de traditionele bbq en toernooitje. En we hebben ook nog een leuk artikel in de sportfondsenkrant gezet. 

Begin september starten we met het nieuwe seizoen. Voor de senioren is de 1e speeldag op maandag 2 September, voor de junioren op zaterdag 7 September.

Mochten er aspirant leden zijn die het leuk vinden bij de start van het nieuwe seizoen om een keer te komen spelen of om mee te doen met een korte instapcursus,  … we horen het graag. De eerstvolgende geplande cursussen starten na de zomervakantie weer voor zowel jeugd als senioren. Voor de senioren zal dat zijn op maandag 23 September. En voor de junioren  op zaterdag 28 September.

 Een email naar info@evbc-vlietwijk.nl is voldoende om je op te geven. 

En voor de jeugd: opgeven voor een cursus kan direct bij de vereniging, of via Voorschoten4kids.nl

We staan regelmatig in de diversen kranten: April '17: Clinic bij de Vink, Juni '17: Ereleden, Juni '17: Seizoen 2017/18, September '17: Workout-instapcursus, September '17 : Iedereen is welkom bij de badmintonvereniging. October '17: Sportfondsenkrant. November '17 Interview met Carlo door de badmintonbond. Januari '18: Instapcursus, Juli 2018: Kampioenen. October '18: Sportfondsenkrant , Mei 2019 Sportfondsenkrant.

Herinnering - denk aan de Sponsorkliks - steun de club!

EVBC-Vlietwijk werkt samen met SponsorKliks om extra sponsorinkomsten op te halen voor de club. EVBC-Vlietwijk ontvangt een vergoeding wanneer er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com, maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Als gebruiker kost dit je niets extra! Het enige wat je moet doen is eerst op de onderstaande link klikken voordat je een bestelling plaatst. Vrienden en familie kunnen deze link ook gebruiken, deel deze link, en de opbrengst (zie hieronder) is voor de vereniging !


Klik op het logo hiernaast en ga dan via de sponsorkliks website naar de winkel van uw keuze.