EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Welkom bij EVBC-Vlietwijk

Het is de snelste racket sport ter wereld, houdt je lekker fit en is ook nog eens gezellig om met anderen te spelen - Badminton! Onze club van ongeveer 90 leden maakt het mogelijk om deze prachtige sport te beoefenen in Voorschoten. Wij zijn een gemengde club met zowel recreanten als competitiespelers verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Geïnteresseerd? Voel je welkom en kom een keer langs!


Op zoek naar de clubagenda? Deze staat onderaan deze pagina!


Nieuws & Updates


Terug naar overzicht

10-02-2020

Nieuwe sponsoren: Droomvisie en Horeca slagerij 'van der Veldt'

We zijn erg blij met onze nieuwe sponsors: Horeca slagerij ‘Thomas en Jules van der Veldt’, die sinds kort ook aan particulieren (leden en niet-leden) levert. Hier is de bestellijst met superscherpe prijzen, en de aanbiedingen voor de feestdagen. En beddenspecialist Droomvisie is de officiële shirtsponsor van onze jeugd. En blijf vooral denken aan de link naar Sponsorkliks bij online bestellingen!Terug naar overzicht


Corona maatregelen in de sporthal

Hier nog wat meer info over de Corona maatregelen bij EVBC-Vlietwijk: 


  • Blijf thuis bij klachten
  • Volg de looproutes in de sporthal
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst, mondkapje op in de openbare ruimte (ingang/kantine)
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Geef geen hand, high-five, e.d.


Clubagenda

ALV 2021: Juni 2021

BBQ 2021: niet gepland

(let op: de tijden zijn altijd weergegeven in het huidige schema (zomer of wintertijd), dus als je kijkt naar data na de datum waarop de klok verzet zal worden, dan lijkt de tijd een uur af te wijken)