EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Welkom bij EVBC-Vlietwijk

Het is de snelste racket sport ter wereld, houdt je lekker fit en is ook nog eens gezellig om met anderen te spelen - Badminton! Onze club van ongeveer 100 leden maakt het mogelijk om deze prachtige sport te beoefenen in Voorschoten. Wij zijn een gemengde club met zowel recreanten als competitiespelers verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Geïnteresseerd? Voel je welkom en kom een keer langs!


Hieronder het laatste nieuws. Op zoek naar de clubagenda? Deze staat onderaan deze pagina! Verdere algemene informatie is te vinden op de andere pagina’s op deze site.


Nieuws & Updates


Terug naar overzicht

17-08-2022

Instapcursussen start seizoen 2022-2023

De eerste cursussen staan gepland voo na de zomervakantie, zowel voor jeugd als senioren. Voor de jeugd starten we in seizoen 2022/2023 een cursus op 3 september, en het is ook mogelijk om op 10 of 24 september te starten. Bij de senioren starten we op 19 september. Er zijn echter altijd wel mogelijkheden om het te komen proberen. Stuur ons een email en we spreken iets af!Terug naar overzicht


Corona maatregelen in de sporthal

Op dit moment zijn er geen specifieke Corona maatregelen bij EVBC-Vlietwijk.


Clubagenda

ALV 2023: nog niet gepland

Einde seizoen evenement 2023: Nog niet gepland

1) De tijden zijn altijd weergegeven in het huidige schema (zomer of wintertijd), dus als je kijkt naar data na de datum waarop de klok verzet zal worden, dan lijkt de tijd een uur af te wijken)

2)  Eventuele informatie over competie wedstrijden kan afwijken als er wedstrijden verzet zijn.