EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten

Training

In de training oefenen we alles wat de sport technisch, tactisch en fysiek te bieden heeft. We organiseren trainingen voor jeugd en senioren, en we organiseren ook regelmatig een leuke instapcursus voor beginners (zie hieronder). Informeer via ons e-mailadres naar de mogelijkheden!

Trainingstijden:

Zaterdagmorgen 9.00-12.00 - Jeugdgroepen

Maandagavond 19:00-20:00u - Jeugdgroep
Maandagavond 20:00-21:00u - Seniorengroepen*
Maandagavond 21:00-22:00u - Seniorengroepen*


* De senioren spelen van 1900 to 2230 op maandagavond, en op bovengenoemde tijdstippen is dan de training. De indeling van de groepen bij de senioren zal na de zomer worden herzien. 

De jeugd- en seniorentrainingen worden verzorgd door Carlo Stoeltie (2e van links op de foto). Bij de junioren wordt hij bijgestaan door  Han, Bert en Sinta als begeleiders.

 

Instapcursus

EVBC-Vlietwijk start regelmatig met een cursus badminton van 6 weken (1 week proberen, daarna 5 keer) voor junioren en senioren. Een unieke kans om deze snelle sport eens te proberen. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau!

Voor de jeugd is het ook mogelijk om je voor een instapcursus op te geven via voorschoten4kids.nl

De eerstvolgende geplande cursussen: na de zomervakantie weer voor zowel jeugd als senioren. Voor de senioren zal dat zijn op maandag 7 September. En voor de junioren  op zaterdag 5 September. Maar er zijn tussentijds altijd mogelijkheden. Stuur ons een email.

Details hieronder:

Jeugd: zaterdag 9:00-10:00u

- Volwassenen: maandag 20:00-21:00u

- Locatie: Sporthal de Vliethorst, Burgemeester van der Haarplein 9

- Kosten: eerste les gratis, daarna €20,- voor vijf weken. jeugd kan zich ook aanmelden bij sportfondsen (3 lessen voor 12.50, eventueel te verlengen naar 5 lessen voor €20,-

- Materiaal: voor een racket kan gezorgd worden.

- Aanmelden: we hanteren een maximum aantal deelnemers, dus meld je nu aan! Dit doe je door te mailen naar info@evbc-vlietwijk.nl.

 Geen zin in een cursus maar wel interesse? Stuur ons gewoon een e-mail - de deur staat voor iedereen open!